Wie zijn de mensen achter dit verhaal?

Wij zijn Guy Stas en Martine Van Velthoven.
Met onze twee dochters Charlotte en Bing en de hond Aiko, best friend van Bing.

Wij houden van…

  • De goede en mooie dingen van het leven.
  • Een babbel met de kinderen en de vrienden.
  • Een stevige wandeling in de natuur.
  • Genieten van de kleine en grote dingen van het leven dat we samen hebben.
  • Eenvoud, oprechtheid, authenticiteit, respect en vrijheid

Alles wat we doen in ons dagelijks leven qua werk, ontspanning … bouwen we rond deze waarden. Ons huis, Aux Fourirs, in het hart van de Belgische Ardennen, straalt dan ook deze levensfilosofie uit.

Enerzijds is ze eenvoudig, strak en voorzien van alle modern comfort. Anderzijds maakten we gebruik van lokale materialen. Zo zijn de buitenmuren op de beneden verdieping opgetrokken in Leisteen afkomstig uit de steengroeve van Lierneux. Het huis zelf is opgetrokken in een skeletbouw die ecologisch verantwoord is.

Wij delen graag ….

De schoonheid van ons huis en de omgeving met anderen zodat ze mee kunnen genieten van dit kleine paradijs. Wij hopen dat iedereen die hier komt de batterijen kan opladen en kan genieten, relaxen, chillen en tot rust kan komen. Een beetje terug naar de kern van het leven en zijn of haar eigen kern.

Wat wij verwachten….

Is respect voor ons huis, de materialen, de omgeving, de natuur en de stilte. Is respect voor ons als eigenaars. Wij hebben hard gewerkt om onze droom hier te kunnen realiseren. Dit huis is ingericht alsof we hier permanent zouden wonen. Daarom kozen we ook voor mooie en duurzame materialen. Comfortabele bedden en luxueuze afwerkingen.
We willen dan ook graag dat ons huis netjes en mooi blijft! Bedankt daarvoor!