Stel je voor

Een strakke blauwe zee. Langzaam komt de zon op. Jij zit op je terras en nipt van je eerste koffie.

Een strakke blauwe zee. Langzaam komt de zon op. Jij zit op je terras en nipt van je eerste koffie. Zalig, die eerste goud rode zonnestralen die je verwarmen. Je rekt je even uit.

Wordt het vandaag een luie dag aan je privé verwarmd zwembad of ga je naar het strand of de sierra’s in? Mountainbiken, wandelen, snorkelen, jetski, zeilen, surfen, duiken, yoga, shoppen, workshops, tennissen, paardrijden, golfen… Wat een keuze. En dat allemaal vlakbij. Te voet of met de comfortabele Q7 die ter beschikking staat.

zeeuitzicht spaanse kust
ondergaande zon spanje

En vanavond?

Met de familie of de vrienden samen rond de plancha een h(eerlijke) vis bakken? of liever tapa’s of een paella eten in een lokaal restaurantje? Of naar een hippe strandbar of dansen? Kies maar.

En als afsluiter van de dag nog een koel glas Cava of een pintje op je terras. De maan komt op en schijnt spookachtig op het wateroppervlak. De zee verandert precies alsof het één grote ijsvlakte is. Daarna genieten van de heldere sterrenhemel en in de verte op de punt van het eiland waakt de vuurtoren.

De Ligging

De moderne villa, met frontaal zeezicht ligt in een rustige buurt van de Cumbre Del Sol. Midden in het natuurpark Granadella. Uitgeroepen tot de meest ongerepte natuur plek aan de Mediterrane kust. Een natuurparadijs met kronkelende baaien en strandjes. Beschermd vogelgebied. Op deze berg wonen heel wat Spanjaarden permanent. Zij werken in de omgeving maar wonen hier voor het prachtige uitzicht en de aangename temperaturen, ook in de winter. De Costa Blanca telt dan ook de meeste zonuren van Spanje. Vanuit je keukenraam en vanop het terras kijk je uit op Ibiza.

Op de berg zelf kan je vanalles beleven. Tennis, mountainbike, paardrijden in de manege of in de mooie natuur aan de zee.

mooi dorpje spanje
Omgeving spanje

Spectaculaire wandelingen langs de rotskust brengen je van ons strandje beneden, Cala Granadella, naar het volgende strandje of naar oude ruïnes, een versterkte uitkijktoren of een idyllische baai. Daar eet je dan in de strandbar heerlijke tapas of drink je een koel drankje. Met een huurbootje vaar je langs de inhammen van de kust en geniet je al dobberend van een heerlijke picknick of lunch. Duiken, zwemmen, jetski, paddleboarden, snorkelen…

Het kan er allemaal. En het leven is er nog goedkoop ook. Blijf je liever aan je verwarmd privé zwembad zonnen of wil je luieren in je voortuin tussen de palmbomen? Of misschien gewoon niets doen en puur genieten van de rust en de mediterrane geuren van lavendel, tijm, hibiscus en oleanders? Wil je toch even terug het bruisende leven in, ook dat is niet ver weg.

Beschikbaarheiden prijzen

Beschikbaarheid

Bekijk de indelingvan de villa

Indeling