moraira spain

Moraira

Moraira ligt op 10 min rijden. Het zal je hart veroveren door de ongedwongen vakantiesfeer. Bekend om zijn kristalhelder water en dus ideaal om te snorkelen en te duiken. Mooie zandstranden, hippe strandbars, dancings, live music, lekkere restaurants op het strand met zeezicht, watersporten. Op vrijdag is er markt. Je kan er bowlen of naar het Mitica pretpark met de kids. ook in de winter en het tussenseizoen heerlijk.

altea spain

Altea

Altea dat naast badstad ook bekend is als kunststadje met zijn witte huisjes gebouwd tegen een berg ligt op twintig minuutjes rijden. De straatjes voeren je van hoog naar laag en bieden prachtige panorama’s. Boven in de oude stad prijkt de koepel van de oude kerk opvallend bekleed met haar wit blauwe geglazuurde tegels. Ideale plek om souvenirs te kopen.

javea spain

Javea

Javea op 20 minuten rijden. Winkelen in de oude overdekte markthal in het oude stadsdeel, Golf, strand, snorkelen, paddleboarden, surfen, zeilen, jetski… Maar ook top restaurants. Prachtige natuur in het natuurreservaat van de Montgo, Ondara, Gata de Gorgos..Heerlijk wandelen in het tussenseizoen en de winter.

Xalo spain

Xalo

Xalo is een heerlijk plaatsje met een dagelijkse vlooienmarkt vol snuisterijen. Bij de wijnboeren kan je de lokale wijnen proeven en de likeuren op basis van Mispels. In de Krokusvakantie staan de honderdduizenden amandelbomen in tere roze bloesems tegen een strakke blauwe lucht. Schitterend.

rent villa calpe spain

Calpe

Calpe op 12 km met de bekende rots van Ifach die uitsteekt in de zee. Ideaal voor de durvers onder ons om te beklimmen of te duiken. Maar ook geliefd om de vele golfterreinen, zandstranden en heerlijke vis.

benidorm spain

Benidorm

Benidorm met haar brede zandstranden ligt op 40 km. Bij de meesten gekend als dé badplaats met massatoerisme en mogelijkheden tot dag en nacht feesten. Maar je kan er ook heerlijk fietsen, de oude stad verkennen en de sierra’s ontdekken met een jeep.

Marjal de pego

Natuurpark Marjal de Pego-Oliva

Natuurpark Marjal de Pego-Oliva ligt op een uur rijden. Bekend om zijn ondergrondse waterbronnen en lagunes. Fantastische diversiteit aan watervogels.

Beschikbaarheiden prijzen

Beschikbaarheid

Bekijk de indelingvan de villa

Indeling